Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Румъния - производители - занаятчийска храна и деликатеси
Букурещ (7 октомври 2023) Местни производители от цяла Румъния предлагат този уикенд занаятчийска храна и деликатеси в най-старата старнноприемница на Букурещ - хана на Манук в Букурещ. Събитието се провежда за пети път и е по повод Националния ден на гастрономията и виното в Румъния (1 октомври).
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Румънски джин, ракия с плодове в бутилката, занаятчийски бири по собствена рецепта, които вече са печелили награди на любителски състезания в Хърватия, Унгария, Словения и България, черен мед и такъв от глог и дъб от планините Апусени, създадени от основателя на Асоциацията на планински продукти, колбаси от елен и глиган от района на Кърцишоара в окръг Сибиу, паста от пъдпъдъчи яйца са само част от изненадите за посетителите и гостите на града.
На изложението се предлагат още студено пресован зехтин от Блаж, Трансилвания, мехово сирене, спечелило златен медал от Института за вкус и качество в Брюксел, горчица с вино по най-старата румънска рецепта, конфитюри, овкусени с джин, ром, уиски, просеко, ликьор и коняк, маринован лук по мексиканска рецепта.
Панаирът обхваща над 30 щанда, а входът е безплатен. Организаторите се надяват да превърнат румънското гастрономическо културно наследство в марка на страната и да увеличат потреблението на местни занаятчийски продукти.
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (ПК)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите