Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (7 юни 2024) В лятната кухня в двора на Етнографски музей Бургас се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на питури по ичеренски. Това са традиционни питки със сирене, които са характерни за региона на село Ичера, община Сливен. Любима закуска за балканджиите. Приготвя ги директорът на Регионален исторически музей Бургас д-р Милен Николов. Нужните продукти са: брашно, масло, сирене, мазнина и сол. Директорът на музея замесва тесто и приготвя питките по два начина - печени на сач и пържени на тиган.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (ЕВ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите