Варна - Кулинарно изложение
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2024) Екипът на Висше училище по мениджмънт представя поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“, студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства“ и „Хотелиерство и кулинарни изкуства“ имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия.
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Красимир Кръстев/БТА (ПК)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите