Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова (на снимката), която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова (на снимката), която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова (на снимката), която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова (на снимката), която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Бургас - Етнографски музей - кулинарна демонстрация
Бургас (28 август 2024) В лятната кухня на Етнографския музей се провежда кулинарна демонстрация по приготвяне на гюзлеме. Тайните на ястието показва Недка Стоянова, която е научила рецептата за гюзлеме от своята прабаба. Ястието, характерно за Турция, но популярно и у нас, се приготвя от домашни точени кори, извара или сирене и се пече на сач или тиган. Инициативата е част от серията кулинарни демонстрации на Регионален исторически музей Бургас.
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Бургас Христо Стефанов (АК)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите