Кръгла маса - храни - ценообразуване
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ЕВ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката (от ляво надясно): Симеон Караколев, Националната овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА) и Илия Проданов, Национална асоциация на зърнопроизводителите.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ЕВ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ЕВ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката (от ляво на дясно): Атанас Василев - национално сдружение на българските лозари, Димитър Пъчев - браншови асоциация на говедовъдите, Цветан Филев - национална асоциация на тютюнопроизводителите 2010, Симеон Караколев - Националната овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА) Илия Проданов, Национална асоциация на зърнопроизводителите, Цветан Цеков - браншова камара плодове и зеленчуци, Йордан Кръстанов - българска асоциация на производители на оранжерийна продукция, Николай Колев - асоциация на промишлено птицевъдство.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката (от ляво на дясно): Атанас Василев - национално сдружение на българските лозари, Димитър Пъчев - браншови асоциация на говедовъдите, Цветан Филев - национална асоциация на тютюнопроизводителите 2010, Симеон Караколев - Националната овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА) Илия Проданов, Национална асоциация на зърнопроизводителите, Цветан Цеков - браншова камара плодове и зеленчуци, Йордан Кръстанов - българска асоциация на производители на оранжерийна продукция, Николай Колев - асоциация на промишлено птицевъдство.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: Атанас Василев - национално сдружение на българските лозари.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: Цветан Филев - национална асоциация на тютюнопроизводителите 2010.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: Димитър Пъчев - браншови асоциация на говедовъдите.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: Йордан Кръстанов - българска асоциация на производители на оранжерийна продукция.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: Николай Колев - асоциация на промишлено птицевъдство.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: Цветан Цеков - браншова камара плодове и зеленчуци.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (БТ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: бившият министър на земеделието горите и храните в периода 2023-2024 г. Кирил Вътев и бившия министър на земеделието горите и храните (2014) Васил Грудев (вдясно).
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: експертът Александър Йоцев и бившият министър на земеделието и храните в периода 2023-2024 г. Кирил Вътев (вдясно).
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: бившият министър на земеделието и храните (2014 г.) Васил Грудев и Владислав Михайлов (вдясно) от Националната асоциация на млекопреработвателите.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: Богомил Николов от Асоциация „Активни потребители".
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: Мая Манолова от Гражданска платформа Изправи се.БГ.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”. На снимката: проф. Божидар Иванов от Институт по аграрна икономика.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Кръгла маса - храни - ценообразуване
София (18 февруари 2025) Кръгла маса на тема „Мястото на българския производител на храни на българския пазар: Анализ на действащите регулации, нормативна база, ценообразуване и политики”, се провежда в хотел „Маринела”.
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Благой Кирилов/БТА (ПБ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите