Смолян - приготвяне на дивечово месо - демонстрация
Смолян - приготвяне на дивечово месо - демонстрация
Смолян (9 април 2024) Служители на Ловно стопанство „Кормисош“ направиха демонстрация на обработка на дивечово месо от елен лопатар пред ученици от СПГТС „Никола Й. Вапцаров“ в Смолян. Обучението включва първична и топлинна обработка до крайния резултат - приготвяне на ястието - в случая кебап от лопатар. Менюто, по което младите готвачи работиха, е тристепенно - крем супа от спанак, кебап от дивечовото месо и за десерт - пуширани круши, аранжирани със сладолед и ягоди. На снимката: управителят на Ловния дом към стопанството Стефан Пелтеков (ляво) и учениците с преподавателите и гостите от ловното стопанство.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Смолян - приготвяне на дивечово месо - демонстрация - Стефан Пелтеков
Смолян (9 април 2024) Служители на Ловно стопанство „Кормисош“ направиха демонстрация на обработка на дивечово месо от елен лопатар пред ученици от СПГТС „Никола Й. Вапцаров“ в Смолян. Обучението включва първична и топлинна обработка до крайния резултат - приготвяне на ястието - в случая кебап от лопатар. Менюто, по което младите готвачи работиха, е тристепенно - крем супа от спанак, кебап от дивечовото месо и за десерт - пуширани круши, аранжирани със сладолед и ягоди. На снимката: управителят на Ловния дом към стопанството Стефан Пелтеков.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Смолян - приготвяне на дивечово месо - демонстрация
Смолян (9 април 2024) Служители на Ловно стопанство „Кормисош“ направиха демонстрация на обработка на дивечово месо от елен лопатар пред ученици от СПГТС „Никола Й. Вапцаров“ в Смолян. Обучението включва първична и топлинна обработка до крайния резултат - приготвяне на ястието - в случая кебап от лопатар. Менюто, по което младите готвачи работиха, е тристепенно - крем супа от спанак, кебап от дивечовото месо и за десерт - пуширани круши, аранжирани със сладолед и ягоди. На снимката: директорът на СПГТС „Никола Й. Вапцаров“ в Смолян – Антоанета Караджова (в средата).
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Смолян - приготвяне на дивечово месо - демонстрация
Смолян (9 април 2024) Служители на Ловно стопанство „Кормисош“ направиха демонстрация на обработка на дивечово месо от елен лопатар пред ученици от СПГТС „Никола Й. Вапцаров“ в Смолян. Обучението включва първична и топлинна обработка до крайния резултат - приготвяне на ястието - в случая кебап от лопатар. Менюто, по което младите готвачи работиха, е тристепенно - крем супа от спанак, кебап от дивечовото месо и за десерт - пуширани круши, аранжирани със сладолед и ягоди. На снимката: учениците от гимназията по време на иновативния урок по приготвяне на дивечово месо.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Смолян - приготвяне на дивечово месо - демонстрация
Смолян (9 април 2024) Служители на Ловно стопанство „Кормисош“ направиха демонстрация на обработка на дивечово месо от елен лопатар пред ученици от СПГТС „Никола Й. Вапцаров“ в Смолян. Обучението включва първична и топлинна обработка до крайния резултат - приготвяне на ястието - в случая кебап от лопатар. Менюто, по което младите готвачи работиха, е тристепенно - крем супа от спанак, кебап от дивечовото месо и за десерт - пуширани круши, аранжирани със сладолед и ягоди. На снимката: тристепенното меню.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Смолян - приготвяне на дивечово месо - демонстрация
Смолян (9 април 2024) Служители на Ловно стопанство „Кормисош“ направиха демонстрация на обработка на дивечово месо от елен лопатар пред ученици от СПГТС „Никола Й. Вапцаров“ в Смолян. Обучението включва първична и топлинна обработка до крайния резултат - приготвяне на ястието - в случая кебап от лопатар. Менюто, по което младите готвачи работиха, е тристепенно - крем супа от спанак, кебап от дивечовото месо и за десерт - пуширани круши, аранжирани със сладолед и ягоди. На снимката: десертът - пуширани круши, аранжирани с ягоди и сладолед.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ПБ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите