Варна - Кулинарно изложение
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2023) Във Висшето училище по мениджмънт се откри поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства", студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства" и „Хотелиерство и кулинарни изкуства" имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия. Някои от идеите тази година са чипс от лаваш, лютеница с ягоди, еротични близалки, горчица с български вкус, прясна паста с чубрица, баклава с шоколад и патладжан, гозба дип, бонбони с ракия и много други.
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2023) Във Висшето училище по мениджмънт се откри поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства", студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства" и „Хотелиерство и кулинарни изкуства" имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия. Някои от идеите тази година са Чипс от лаваш, Лютеница с ягоди, Еротични близалки, Горчица с български вкус, Прясна паста с чубрица, Баклава с шоколад и патладжан, Гозба дип, Бонбони с ракия и много други.
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2023) Във Висшето училище по мениджмънт се откри поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства", студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства" и „Хотелиерство и кулинарни изкуства" имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия. Някои от идеите тази година са Чипс от лаваш, Лютеница с ягоди, Еротични близалки, Горчица с български вкус, Прясна паста с чубрица, Баклава с шоколад и патладжан, Гозба дип, Бонбони с ракия и много други.
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2023) Във Висшето училище по мениджмънт се откри поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства", студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства" и „Хотелиерство и кулинарни изкуства" имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия. Някои от идеите тази година са Чипс от лаваш, Лютеница с ягоди, Еротични близалки, Горчица с български вкус, Прясна паста с чубрица, Баклава с шоколад и патладжан, Гозба дип, Бонбони с ракия и много други. На снимката: Мариян Радославов.
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2023) Във Висшето училище по мениджмънт се откри поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства", студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства" и „Хотелиерство и кулинарни изкуства" имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия. Някои от идеите тази година са Чипс от лаваш, Лютеница с ягоди, Еротични близалки, Горчица с български вкус, Прясна паста с чубрица, Баклава с шоколад и патладжан, Гозба дип, Бонбони с ракия и много други.
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2023) Във Висшето училище по мениджмънт се откри поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства", студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства" и „Хотелиерство и кулинарни изкуства" имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия. Някои от идеите тази година са Чипс от лаваш, Лютеница с ягоди, Еротични близалки, Горчица с български вкус, Прясна паста с чубрица, Баклава с шоколад и патладжан, Гозба дип, Бонбони с ракия и много други.
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2023) Във Висшето училище по мениджмънт се откри поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства", студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства" и „Хотелиерство и кулинарни изкуства" имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия. Някои от идеите тази година са Чипс от лаваш, Лютеница с ягоди, Еротични близалки, Горчица с български вкус, Прясна паста с чубрица, Баклава с шоколад и патладжан, Гозба дип, Бонбони с ракия и много други.
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Варна - Кулинарно изложение
Варна (25 януари 2023) Във Висшето училище по мениджмънт се откри поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникално кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към училището. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства", студентите от специалностите „Гастрономия и кулинарни изкуства" и „Хотелиерство и кулинарни изкуства" имаха задачата да създадат свои собствени иновативни продукти, както и да разработят тяхното внедряване в реални условия. Някои от идеите тази година са Чипс от лаваш, Лютеница с ягоди, Еротични близалки, Горчица с български вкус, Прясна паста с чубрица, Баклава с шоколад и патладжан, Гозба дип, Бонбони с ракия и много други.
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото - БТА снимка: Красимир Кръстев (БТ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите