Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899256/20221215111314_MIN_2194-01.jpeg?w=1000&original=)
Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция
София (15 декември 2022) В Националния пресклуб на БТА - София сдружение „За достъпна и качествена храна“ организира дискусия на тема: „Качествени ли са българските млечни продукти?“.
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899209/20221215111618_MIN_2259-01.jpeg?w=1000&original=)
Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция
София (15 декември 2022) В Националния пресклуб на БТА София, сдружение „За достъпна и качествена храна“ организира дискусия на тема: „Качествени ли са българските млечни продукти?“. Участници: д-р Галя Викьова - заместник изпълнителен директор на БАБХ, председателите на Асоциацията на млекопреработвателите в България, на Националната асоциация на млекопреработвателите и на Българската асоциация на млекопреработвателите, представители на Сдружението за модерна търговия.
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899208/20221215111352_MIN_2240-01.jpeg?w=1000&original=)
Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция
София (15 декември 2022) В Националния пресклуб на БТА София, сдружение „За достъпна и качествена храна“ организира дискусия на тема: „Качествени ли са българските млечни продукти?“
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899254/20221215111209_MIN_2157-01.jpeg?w=1000&original=)
Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция
София (15 декември 2022) В Националния пресклуб на БТА - София сдружение „За достъпна и качествена храна“ организира дискусия на тема: „Качествени ли са българските млечни продукти?“. На снимката: инж. Димитър Зоров.
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899255/20221215111224_MIN_2174-01.jpeg?w=1000&original=)
Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция
София (15 декември 2022) В Националния пресклуб на БТА - София сдружение „За достъпна и качествена храна“ организира дискусия на тема: „Качествени ли са българските млечни продукти?“. На снимката: д-р Галя Викьова - заместник изпълнителен директор на БАБХ.
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Минко Чернев (ПК)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899256/20221215111314_MIN_2194-01.jpeg?w=270&h=180)
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899209/20221215111618_MIN_2259-01.jpeg?w=270&h=180)
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899208/20221215111352_MIN_2240-01.jpeg?w=270&h=180)
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899254/20221215111209_MIN_2157-01.jpeg?w=270&h=180)
![Национален пресклуб на БТА София - храни - пресконференция](/upload/899255/20221215111224_MIN_2174-01.jpeg?w=270&h=180)