Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Цецка Караджова, учредител на Фондация "Светът на Мария".
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Цецка Караджова, учредител на Фондация "Светът на Мария".
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите