Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756984/OI000174-03.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756996/OI000186-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756981/OI000171-04.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756982/OI000172-04.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756983/OI000173-04.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756985/OI000175-04.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756986/OI000176-04.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756987/OI000177-03.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756988/OI000178-04.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756989/OI000179-03.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756990/OI000180-03.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756991/OI000181-01.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756992/OI000182-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756993/OI000183-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756994/OI000184-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756995/OI000185-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756997/OI000187-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756998/OI000188-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Джузепина Дзара, посланик на Италия в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756999/OI000189-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757000/OI000190-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757001/OI000191-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757002/OI000192-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Цецка Караджова, учредител на Фондация "Светът на Мария".
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия. На снимката: Цецка Караджова, учредител на Фондация "Светът на Мария".
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757003/OI000193-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757004/OI000194-02.jpeg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757148/315518025_1099136680600286_1951721871855869475_n.jpg?original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757150/315959772_517852073559124_7605136759086096706_n.jpg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757152/315525520_667309594766609_3352361648959709274_n.jpg?w=1000&original=)
Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница
София (17 октомври 2022) Ролца от патладжан по сицилиански и канелони с пълнеж от рикота, диви билки, крем пармезан и захаросани домати приготвя в Дневен център „Светове“ към Фондация „Светът на Мария" италианският шеф Лука Малакрида.
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
В работилницата се включват младежите с интелектуални затруднения, които обичат да готвят, като идеята е да се научат да приготвят ястията и вкъщи.
Събитието е част от седмицата на италианската кухня по света, организирана за България от Посолството на Република Италия, Италианската търговска агенция – ИТА София, Италианския културен институт в София и Италианската готварска академия и със съдействието на Министерството на външните работи на Република Италия.
Пресфото-БТА снимка: Борислава Бибиновска (ПК)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756984/OI000174-03.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756996/OI000186-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756981/OI000171-04.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756982/OI000172-04.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756983/OI000173-04.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756985/OI000175-04.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756986/OI000176-04.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756987/OI000177-03.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756988/OI000178-04.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756989/OI000179-03.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756990/OI000180-03.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756991/OI000181-01.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756992/OI000182-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756993/OI000183-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756994/OI000184-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756995/OI000185-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756997/OI000187-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756998/OI000188-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/756999/OI000189-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757000/OI000190-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757001/OI000191-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757002/OI000192-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757003/OI000193-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757004/OI000194-02.jpeg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757148/315518025_1099136680600286_1951721871855869475_n.jpg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757150/315959772_517852073559124_7605136759086096706_n.jpg?w=270&h=180)
![Фондация „Светът на Мария" - Дневен център „Светове“ - италианска кухня - работилница](/upload/757152/315525520_667309594766609_3352361648959709274_n.jpg?w=270&h=180)