site.btaКак се приготвя здравословна трапеза учиха участниците в инициативата „Лятна чуднотека“ в Чикаго

Как се приготвя здравословна трапеза учиха участниците в инициативата „Лятна чуднотека“ в Чикаго
Как се приготвя здравословна трапеза учиха участниците в инициативата „Лятна чуднотека“ в Чикаго
Снимка: Център „Малката България“ в Чикаго/Фейсбук

Как се приготвя здравословна трапеза учиха участниците в съботното издание на инициативата „Лятна чуднотека“ в Център „Малката България“ в Чикаго, САЩ. Това споделиха от образователното средище в своята Фейсбук страница.

„На гости ни беше Мила, която ни запозна с една система за здравословно, вкусно и бързо приготвяне на храна наречена „Saladmaster“. Чрез използването ѝ запазвате витамините, минералите и алкалността в храната, без съдържание на вредни мазнини и тежки метали“, разказаха от Центъра.

Както БТА писа, в предходното издание на инициативата малките ни сънародници посрещнаха музиканти с цигулки от „The Martin Lopez Academy“. Гостите им показаха как да свирят на инструмента и представиха съвместно изпълнение с част от тях.

Център „Малката България“ в Чикаго е дом на българско училище, танцови клубове и още културни и спортни прояви, свързани с родината ни. Наскоро просветното средище отбеляза пет години от своето основаване.

/АГ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 04:41 на 24.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация