site.btaБългарин произвежда шоколад в Тоскана по метод, който датира от 4000 години

Българин произвежда шоколад в Тоскана по метод, който датира от 4000 години
Българин произвежда шоколад в Тоскана по метод, който датира от 4000 години
Снимка: Красимир Желязков
Българинът Красимир Желязков е основател на шоколадова фабрика в Тоскана. Той произвежда шоколад от какаово зърно до краен продукт по най-стария метод

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЮХ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 04:30 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация