site.btaИзлезе новият брой на вестник „Бяло, зелено, червено“, който се списва от училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания

Излезе новият брой на вестник „Бяло, зелено, червено“, който се списва от училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания
Излезе новият брой на вестник „Бяло, зелено, червено“, който се списва от училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания
Снимка: Училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания

Излезе шестият, новогодишен брой на училищния вестник „Бяло, зелено, червено“, който се издава от училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания. Това става ясно от публикация във Фейсбук страницата на просветното средище.

Редактор на изданието е г-жа Антония Стоянова.

„Какви изненади получиха за Коледа нашите ученици, ще намерите в новогодишния брой на училищния вестник „Бяло, зелено, червено“, отбелязват от учебното заведение в своята информация.

На страниците на изданието са поместени текстове за новите униформи в училището, както и за представянето на България в училище „Хади Ал Мухаммади“, и за онлайн връзката с България по време на урок по „Родолюбие“.

Вестникът съдържа новини и за предстоящите дейности в учебното заведение – отбелязване на годишнината от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски – на 19 февруари, работилница за мартенички – на 1 март, и Деня на Освобождението на България от османско иго – 3 март.

Както БТА писа, Българското неделно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания посрещна своите ученици за шеста поредна година на 1 септември.

Учебното заведение предлага обучение по български език и литература, история и цивилизация, география и икономика и родолюбие. В програмата има застъпено и онлайн обучение по български език и литература.

Удостоверенията, които се издават за завършен клас в училището, се признават от Министерството на образованието и науката (МОН) на България. Обучението се извършва с програми, одобрени от МОН.

/ИКВ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 23:44 на 18.02.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация