site.btaТърговска мисия за представяне на българската хранително-вкусова промишленост на южнокорейския пазар бе реализирана в Сеул

Търговска мисия за представяне на българската хранително-вкусова промишленост на южнокорейския пазар бе реализирана в Сеул
Търговска мисия за представяне на българската хранително-вкусова промишленост на южнокорейския пазар бе реализирана в Сеул
Снимка: Посолство на България в Сеул

В Сеул в периода 19-23 ноември 2024 г. бе успешно реализирана търговска мисия за представяне на българската хранително-вкусова промишленост на южнокорейския пазар – с вина, биохрани, био веган шоколади, спортни хранителни добавки, органични храни за стимулиране на имунната система и др. Българските компании участваха в мини бизнес форуми и двустранни срещи, като посетиха също специализираната международна изложба за храни и напитки „Coex Food Week-2024“. Това съобщават в своя сайт от Българското посолство в Сеул.

Организатори на търговската мисия бяха Службата по търговско-икономически въпроси в Българското посолство в Сеул с ръководител Илия Деков и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

С цялостното съдействие на българското дипломатическо представителство в Република Корея и на почетния консул на България в Сеул Ким Хи-йонг бяха осъществени редица В2В („Би́знес за би́знеса“ - бел.ред.) срещи за общо деветте български компании в търговската мисия: „Скай клуб“ ЕООД; „Винарска изба Камея“ ООД; ЛВК Винарска изба „Брестовица“; „Балевски и Киров“ ООД; „Бургозоне“ ООД; „Био Бенямин“ ООД; „Лонг Ойл“ ЕООД; „Мелифера“ АД; „Винпром Свищов“ АД, посочват от дипломатическото ни представителство в Южна Корея.

/ЙК/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:44 на 26.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация