site.btaГергана Георгиева: Храната също би могла да бъде изкуство

Гергана Георгиева: Храната също би могла да бъде изкуство
Гергана Георгиева: Храната също би могла да бъде изкуство
Снимка: БТА
Авторът Гергана Георгиева живее в Белгия повече от 24 години. Първата й кулинарна книга "Да направим вкусен всеки ден" излиза преди около две години. В нея има близо 50 рецепти, придружени от текст, който описва начина на приготвяне. Година по-късно

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/МГ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 00:09 на 23.04.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация