Проф. Пламен Моллов: Лозарството е "фабрика на открито"

site.btaВсе повече нови винарски изби засаждат собствени лозови масиви, каза енологът Станимир Стоянов

Все повече нови винарски изби засаждат собствени лозови масиви, каза енологът Станимир Стоянов
Все повече нови винарски изби засаждат собствени лозови масиви, каза енологът Станимир Стоянов
Пресфото - БТА, снимка: Марина Петрова
Все повече нови винарски изби засаждат собствени лозови масиви, коментира за БТА Станимир Стоянов, председател на Съюза на енолозите в България. Той посочи, че през последните години сортовата структура на лозите е много разнообразна, тя включва

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВЙ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:17 на 21.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация