Корабният дневник на БТА: кухнята на „Св. св. Кирил и Методий“
Корабният дневник на БТА: кухнята на „Св. св. Кирил и Методий“
Атлантически океан (14 януари 2023) В 18-ия ден от плаването към Антарктида БТА влезе в камбуза на научноизследователския кораб „Св. св. Кирил и Методий“, за да надникне какво приготвя за обяд на 27-членния екипаж старшият готвач, старшина II степен Владимир Петров. Днес за обяд кокът е избрал супа от свински джолан и пилешко филе на тиган с яхния с грах. Нещата се получават, имаме още топли, пресни питки и багети и екипажът трябва да остане доволен, споделя той. Старшина Петров сварява джолана с доста чесън. Отпенва и прецежда бульона, докато се вари джоланът. След като вади сварения джолан от бульона, приготвя застройка – варена застройка. В нея слага жълтъци, кисело мляко и добавя малко оцет, за да се презастрахова и да не се „пресече“ супата.
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Корабният дневник на БТА: кухнята на „Св. св. Кирил и Методий“
Атлантически океан (14 януари 2023) В 18-ия ден от плаването към Антарктида БТА влезе в камбуза на научноизследователския кораб „Св. св. Кирил и Методий“, за да надникне какво приготвя за обяд на 27-членния екипаж старшият готвач, старшина II степен Владимир Петров. Днес за обяд кокът е избрал супа от свински джолан и пилешко филе на тиган с яхния с грах. Нещата се получават, имаме още топли, пресни питки и багети и екипажът трябва да остане доволен, споделя той. Старшина Петров сварява джолана с доста чесън. Отпенва и прецежда бульона, докато се вари джоланът. След като вади сварения джолан от бульона, приготвя застройка – варена застройка. В нея слага жълтъци, кисело мляко и добавя малко оцет, за да се презастрахова и да не се „пресече“ супата.
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Корабният дневник на БТА: кухнята на „Св. св. Кирил и Методий“
Атлантически океан (14 януари 2023) В 18-ия ден от плаването към Антарктида БТА влезе в камбуза на научноизследователския кораб „Св. св. Кирил и Методий“, за да надникне какво приготвя за обяд на 27-членния екипаж старшият готвач, старшина II степен Владимир Петров. Днес за обяд кокът е избрал супа от свински джолан и пилешко филе на тиган с яхния с грах. Нещата се получават, имаме още топли, пресни питки и багети и екипажът трябва да остане доволен, споделя той. Старшина Петров сварява джолана с доста чесън. Отпенва и прецежда бульона, докато се вари джоланът. След като вади сварения джолан от бульона, приготвя застройка – варена застройка. В нея слага жълтъци, кисело мляко и добавя малко оцет, за да се презастрахова и да не се „пресече“ супата.
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Корабният дневник на БТА: кухнята на „Св. св. Кирил и Методий“
Атлантически океан (14 януари 2023) В 18-ия ден от плаването към Антарктида БТА влезе в камбуза на научноизследователския кораб „Св. св. Кирил и Методий“, за да надникне какво приготвя за обяд на 27-членния екипаж старшият готвач, старшина II степен Владимир Петров. Днес за обяд кокът е избрал супа от свински джолан и пилешко филе на тиган с яхния с грах. Нещата се получават, имаме още топли, пресни питки и багети и екипажът трябва да остане доволен, споделя той. Старшина Петров сварява джолана с доста чесън. Отпенва и прецежда бульона, докато се вари джоланът. След като вади сварения джолан от бульона, приготвя застройка – варена застройка. В нея слага жълтъци, кисело мляко и добавя малко оцет, за да се презастрахова и да не се „пресече“ супата.
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Корабният дневник на БТА: кухнята на „Св. св. Кирил и Методий“
Атлантически океан (14 януари 2023) В 18-ия ден от плаването към Антарктида БТА влезе в камбуза на научноизследователския кораб „Св. св. Кирил и Методий“, за да надникне какво приготвя за обяд на 27-членния екипаж старшият готвач, старшина II степен Владимир Петров. Днес за обяд кокът е избрал супа от свински джолан и пилешко филе на тиган с яхния с грах. Нещата се получават, имаме още топли, пресни питки и багети и екипажът трябва да остане доволен, споделя той. Старшина Петров сварява джолана с доста чесън. Отпенва и прецежда бульона, докато се вари джоланът. След като вади сварения джолан от бульона, приготвя застройка – варена застройка. В нея слага жълтъци, кисело мляко и добавя малко оцет, за да се презастрахова и да не се „пресече“ супата.
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Корабният дневник на БТА: кухнята на „Св. св. Кирил и Методий“
Атлантически океан (14 януари 2023) В 18-ия ден от плаването към Антарктида БТА влезе в камбуза на научноизследователския кораб „Св. св. Кирил и Методий“, за да надникне какво приготвя за обяд на 27-членния екипаж старшият готвач, старшина II степен Владимир Петров. Днес за обяд кокът е избрал супа от свински джолан и пилешко филе на тиган с яхния с грах. Нещата се получават, имаме още топли, пресни питки и багети и екипажът трябва да остане доволен, споделя той. Старшина Петров сварява джолана с доста чесън. Отпенва и прецежда бульона, докато се вари джоланът. След като вади сварения джолан от бульона, приготвя застройка – варена застройка. В нея слага жълтъци, кисело мляко и добавя малко оцет, за да се презастрахова и да не се „пресече“ супата.
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Константин Карагьозов (БТ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите