site.btaС ново, петстепенно етикетиране на месото Германия се стреми към качествена храна за потребителите и "щастливи прасета" във фермите

С ново, петстепенно етикетиране на месото Германия се стреми към качествена храна за потребителите и "щастливи прасета" във фермите
С ново, петстепенно етикетиране на месото Германия се стреми към качествена храна за потребителите и "щастливи прасета" във фермите
Снимка: БТА
За страна, изобретила 1500 вида наденички, определено може да се каже, че държи на месото. Предвид че става дума и за страната, въвела един от първите стандарти за качество на храните, или по-точно на бирата (още през 1516 година), да се отбележи

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЦМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 20:05 на 24.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация