site.btaПравилно приготвените хамбургери не крият риск от птичи грип, установи американско проучване

Правилно приготвените хамбургери не крият риск от птичи грип, установи американско проучване
Правилно приготвените хамбургери не крият риск от птичи грип, установи американско проучване
Снимка: Мартина Ганчева/БТА, архив
Не е открит вирус на птичи грип след готвене на смляно говеждо месо до средно до добре изпечено, посочи Министерството на земеделието на САЩ след провеждане на проучване, направено в отговор на опасенията за разпространение на болестта при

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 16:33 на 01.06.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация